onsdag 14. september 2011

Polenhjelpen på Husflidsdagen på Nymoensenteret

Det kom gledelig mange og hørte på at Astrid Jarness fortalte om Polenhjelpens arbeid, på lørdag som var. Det var da også vel verdt å høre på. Vi fikk innblikk i at det finnes fattige mennesker i Polen, selv om landet stadig bedrer sin økonomi. Spesielt sliter familier med funksjonshemmede barn i et samfunn hvor en ikke har tilgang på den samme støtten og de samme hjelpemidlene som en har i Norge. Det finnes likevel lyspunkter: Vi fikk se bilder fra en privatfinansiert daginstitusjon for funksjonshemmede barn der alt var virkelig tipp-topp.

Astrid Jarness forteller


En glad polsk mottaker av et kosedyr. (Foto:Astrid Jarness)
Og en som fikk lue - kanskje det blir votter til jul i år? (Foto: Astrid Jarness)
Her et teppe som noen Norske barn har strikket (Foto: Astrid Jarness)
Etter å ha hørt hvordan gavene blir satt pris på, og sett bildene fra Polen, gleder vi oss ekstra til å gi alle de grønne vottene til de polske barna. Heldigvis vokser vottesamlingen støtt, så vi har et godt håp om å komme i mål og få til det flotte juletreet vi har tenkt på, før vottene går videre til Polen.
Vottesamlingen ble beundret av mange
Noen av de mange vottene som er kommet inn.
-Og noen til. Hvem skulle tro at det gikk an å finne på så mange forskjellige?
Anne Berit har lekt seg med noen av vottene -
-et kjempekoselig syn. (Foto: Anne Berit H. Engen)
Vi gleder oss til mange flere votter - enkle eller mønstrete, store eller små, vi har bruk for alle! Og husk at du får et lodd pr. innlevert vottepar og blir med i trekningen av 3 gavekort på garn for 500,- kr. hver.

-Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar