mandag 13. februar 2012

Årsmøte med någo attåt

Lagets årsmøte ble holdt torsdag 9. februar. Før selve årsmøtet stilte Anne Marie Gottschalck opp med foredrag og en flott rekke lysbilder med temaet brudekjoler fra 1700-tallet fram til vår egen tid. Her var det mye lekkert å se på! Som en kan tenke seg, har brudekjolene bestandig vært preget av moten i sin tid - samtidig som de representerer noe av det flotteste man kunne få til. Det dreide seg før som nå om å være "Dronning for en dag", som foredraget het.




Etter foredraget fulgte de vanlige punktene på et årsmøte: Årsberetning, regnskap, budsjett, arbeidsplan for året, og valg. Dessuten ble et par saker fra Norges Husflidslag tatt opp.

Aud Hanne Stenersen fra valgkomitéen styrte valget.

Etter valget har laget fått en egen studieleder. Anna-Kajsa var både leder og studieleder i 2011, men fortsetter nå "bare" som leder. Ny studieleder er Gro Hollevik.

Mange fortsetter i sine verv, men noen nye personer har vi fått inn i komitéene:
Basarkomiteen: Gunhild Pålerud
Turkomitéen: Lise J. Hoel
Strikkekaféansvar: Ea Agerup
Vevstueansvar: Toril Kristiansen
Valgkomitéen: Ragnhild Kleppan 

Avtroppende innehavere av verv fikk en rose for innsatsen. Her er det Ingrid Modalsli Tollum som trer ut av basarkomitéen som får rose og klem av Anna-Kajsa


Anna-Kajsa fikk en velfortjent oppmerksomhet for sin store innsats for laget. Vi er glade for at hun fortsetter som leder.
 -Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar