søndag 17. mars 2013

Årsmøte i Buskerud Husflidslag

I år var Kongsberg Husflidslag vertskap for Buskerud Husflidslag sitt årsmøte. Foruten at det avholdes årsmøte med vanlige årsmøtesaker, pleier lokallaget som er vertskap å presentere laget, og å sørge for en inspirasjonsdel som f.eks. et foredrag eller lignende.

Vi bad våre to mest "solide" studieringer: billedvevringen og tegerringen om å representere laget ved å demonstrere det som de holder på med. Begge ringene var veldig positive til å stille opp - dessverre måttte tegerringen melde forfall, men folk fra billedvevringen var til stede og representerte oss alle på en flott måte.
 
 
 
 
 
Tusen takk til Liss et co. for innsatsen!
 
Som inspirasjonsinnslag hadde vi omvisning i kirken, ved Tove Magnussen, og framvisning av de nye kirketekstilene som er designet av tekstilkunstner Borgny Svalastog, ved Bodil Vik Hansen som gav et interessant innblikk i tekstilenes tilblivelse og symbolikk. Tekstilene har også vært presentert i flere nr. av Norsk Husflid, for en tid tilbake.
Interiør fra Kongsberg Kirke, foto fra Wikipedia.
 
Dessverre hadde undertegnede rotet bort fotoapperatet mens vi var i kirken og finner ingen bilder av disse flotte messehagelene på nettet. Beklager det!
 
Buskerud Husflidslag er kommet på Facebook - gå gjerne inn og "lik siden!
 
-Kirsten
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar